Navštivte nás na SLOU DAYS! Už tento pátek a sobotu | COPE

Navštivte nás na SLOU DAYS! Už tento pátek a sobotu

Oblíbená každoroční oslava udržitelné módy, doplňků, kosmetiky a šetrného přístupu celkově se blíží! Festival SLOU DAYS proběhne v Praze již podesáté. Jsme moc rádi, že letos budeme jeho součástí také my.

„Už desátá jubilejní akce SLOU DAYS přináší atraktivní, udržitelné a etické alternativy. Cílem je poskytnout odborníkům i veřejnosti vzdělání v oblasti udržitelné módy a nabídnout praktická řešení, jak změnit vlastní šatník, způsob navrhování oděvů či řízení módní značky. SLOU DAYS představují na jednom místě vše, co je spojeno se smysluplným životním stylem – od organického prádla po recyklovaný koberec a kompostér,“ popisují akci organizátoři.

Organizační tým

Těšit se můžete na nákupní zónu plnou desítek značek nabízejících eticky a ekologicky vyrobené produkty – především módu, doplňky, organickou kosmetiku a bytové doplňky.

SLOU DAYS ale jako každý rok nebudou jen o nakupování. Důležitou součást festivalu tvoří info zóna s nabitým doprovodným programem. Přednášky a workshopy nabídnou informace o dění v módním průmyslu i tipy, jak nakupovat chytře. Bude se mluvit také o tom, jak se zbavovat oblečení eticky a ekologicky nebo proběhne rozhovor s herečkou Andreou Kerestešovou o tom, jak žije „slou“. Po celou dobu konání SLOU DAYS navíc bude možné vyměnit staré oblečení za nové v rámci Swap party. Chybět nebude ani poctivá káva od Fair & Bio Pražírny a občerstvení.

Čeká nás i bohatý doprovodný program

Nezapomeňte se zastavit u stánku COPE, kde bude k vyzkoušení většina oblečení z naší nabídky. Čekat na vás budou například hřejivé svetry COSSAC, spodní prádlo Organic Basics a nějaké ty slevy pro radost.

SLOU DAYS můžete navštívit v pátek 22. 11. od 13.00 do 20.00 a v sobotu 23. 11. od 10.00 do 20.00. Vstupenky zakoupíte v předprodeji zde nebo na místě.

Autor: Tereza Suntychová