Zapojte se do COPE klimavýzvy a získejte slevu na nákup! | COPE

Zapojte se do COPE klimavýzvy a získejte slevu na nákup!

Je rok 2020 a studenti, politici i vědci stále více poukazují na potřebnost důrazného zásahu proti klimatickým změnám. Pokud chceme svým potomkům planetu zanechat alespoň takovou, jakou ji známe my, je třeba zamyslet se nad osobní zodpovědností každého z nás. Už nestačí jen spoléhat se, že to někdo nahoře za nás vyřeší. Každá společenská změna totiž začíná odspod, od nás jednotlivců. 

Dosáhnout přitom pozitivní změny jde jen pouhou nenásilnou úpravou našich zažitých zvyklostí a rituálů. Není třeba pálit řidičské průkazy či se vrátit od elektřiny ke svíčkám. Každý krok směrem k lepšímu se totiž počítá. 

U nás v COPE máme rádi výzvy a do té další bychom chtěli zapojit i právě vás. Nachystali jsme pro vás pro začátek pár přehledných kartiček, ze kterých si stačí vybrat jednu (nebo i více) a pustit se do nového roku s nově nabytým odhodláním. 

Budeme moc rádi, když nám dáte vědět, jak snadná či naopak náročná je pro vás naše #klimavýzva třeba na Instagramu či Facebooku. Můžete tak motivovat další a další k tomu zamyslet se nad dopady malých a zdánlivě nepodstatných každodenních rozhodnutí. Stačí přitom použít hashtag #klimavýzva a my vás odměníme slevou 10% na váš příští nákup na COPE.cz. 

 

Možností, jak přispět k pozitivní změně je ale mnohem více! Napadají vás další okruhy k naší výzvě? Dejte nám vědět v komentáři na Facebooku.